17/9/10

Για ένα "Χαμόγελο"

Στην κίνηση των Ελλήνων bloggers για την υποστήριξη στο "Χαμόγελο του Παιδιού" συμμετέχει και το Super Pramadise.

Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας, θα ήταν να συνεισφέρει στην ενημέρωση για τη δράση του συλλόγου αυτού και στην ευαισθητοποίηση του κοινού.
Όποιο site ή blog επιθυμεί να συμμετέχει στην κίνηση αυτή μπορεί να το δηλώσει στο e-mail ipath@otenet.gr και να γίνει μέλος στη σελίδα http://www.facebook.com/#!/pages/Boetheste-to-Chamogelo-tou-Paidiou/148437495173884?ref=sgm στο Facebook.

-----------
[CLICK] Μέρος του SP blog, αφιερωμένο στο "Χαμόγελο του Παιδιού"             (πληροφόρηση, κείμενα από την "Κίνηση για τη βοήθεια στο Χαμόγελο του Παιδιού").

Λίγα λόγια για το "Χαμόγελο"

Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι Σύλλογος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.


[CLICK] Τρόποι οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου.
[CLICK] Περισσότερες πληροφoρίες για το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, εκφραστείτε ελεύθερα, αλλά κόσμια και με σεβασμό προς όλους.